IQAir Atem Car

Švajcarski prečišćivač vazduha za automobile, izrađen u Nemačkoj

IQAir | Atem Car – Čist vazduh dok ste u pokretu

52.500,00 рсд

Vazduh u vašem automobilu sadrži koktel otrovnih dimova i gasova koji su potencijalno štetni po vaše zdravlje i zdravlje onih koje volite. Atem Car prečistač vazduha i njegov revolucionarni HyperHEPA Plus filter koristi tehnologiju filtracije vazduha testiranu i sertifikovanu da uhvati široki spektar zagađujućih materija u kabini, sve u tankom, kompaktnom kućištu, dizajniranom da se uklopi u kabinu bilo kog vozila. 

Zagađenje od saobraćaja je gore nego što mislite

 

Vazduh u vašem automobilu može da sadrži koktel od preko 275 otrovnih dimova i gasova koji su potencijalno štetni po zdravlje svih ljudi u vozilu.

Vazduh u potpuno novom automobilu je toksičan i do 3 godine

Preko 275 štetnih hemikalija se može nalaziti u automobilu

 

Svi umemo da prepoznamo miris novog automobila, ali istraživanja pokazuju da baš taj miris, usled obrade pojedinih materijala može da bude štetan po disajne organe i potrebno je do 3 godine da se nivoi toksičnosti tih supstanci spuste na dozvoljen nivo.

Superiorna filtracija gasne faze

 

Atem Car HyperHEPA Plus filter najbolje je rešenje za eliminisanje gasova i mirisa unutar kabine, uklanjajući 99% zagađujućih čestica i absorbujući molekule mirisa i gasova – rezultat je vazduh bez mirisa, gasova, hemikalija i čestica.

Uklanja ≥ 99% čestica manjih od 1 mikrona

Zašto su gasovi i mirisi (ultra-fine čestice) toliko štetne?

 

Gasovi i mirisi se u vazduhu uglavnom nalaze u vidu ultra finih čestica, odnosno svih onih koje su manje od 0,1 mikrona, i koje samim tim najlakše dolaze do najudaljenijih delova naših pluća.

Atem Car HyperHEPA Plus filtracija efikasna je protiv čestica 100x manjih od čestica koje se zadržavaju na običnim filterima.

* Prečnik ljudske dlake iznosi 50 – 70 mikrona, dok su PM2.5 čestice one koje su manje od 2.5 mikrona

Čisti vazduh do 20 puta na sat

 

Moćna tehnologija za prečišćavanje vazduha čisti vazduh u unutrašnjosti vašeg automobila do 20 puta na sat, obezbeđujući vam najčistiji mogući vazduh dok ste u pokretu.

Atem Car stvara zonu čistog vazduha oko putnika u vozilu

 

Centrifugalni ventilator u Atem Car uređaju uvlači čestice i gasove iz vazduha u svoj moćni HyperHEPA filter koji se prostire u opsegu od 270°.

Atem Car brzo i efikasno distribuira čist vazduh u više delove kabine i štiti vas i vaše putnike od čestica iz dizel motora i štetnih gasova.

Preuzmite Atem aplikaciju

Atem Car će se automatski paliti kako uđete u automobil i isto tako gasiti, samo je potrebno u par lakih koraka da ga povežete sa mobilnom aplikacijom. Sinhronizujte vaš mobilni uređaj i moći ćete da vršite podešavanje ventilatora i da aktivirate zaštitu za decu. 

Naručite Atem Car još danas.