IQAir | HealthPro 250

Švajcarski prečistači vazduha koji filtriraju čestice i do 10x manje od virusa

Naruči čist vazduh odmahSaznaj zašto je IQAIR najbolji izbor

IQAir | Health PRO serija

123.000,00 рсд152.000,00 рсд

IQAir HealthPro serija dizajnirana je tako da ima 2. ili 4 stepena superiorne filtracije, ekskluzivnu 3D UltraSeal™ konstrukciju i izbacuje vazduh u opsegu od 320 stepeni.

Odaberite model HealthPro 100 ili 250, u zavisnosti od toga za koju vam je prostoriju i namenu potreban.

Odabir pravog prečistača vazduha je od ključnog značaja za kvalitet života jedne porodice, ili radne zajednice.

Napomena: Molimo vas da istražite celu prezentaciju i informišete se o svemu detaljno, koji god prečistač da uzmete u razmatranje. Svi IQAir prečistači poseduju ručno potpisani sertifikat o kvalitetu po švajcarskim standardima. 

Очисти

HealthPro 250 ima 3 stepena superiorne filtracije vazduha i ekskluzivnu 3D UltraSeal™ konstrukciju.

Filtracija mikro čestica

Nakon što vazduh uđe kroz usisnike, Pre-Max™ predfilter eliminiše mikročestice kao što su polen, perut kućnih ljubimaca i spore buđi. 

Adsorpcija aktivnm ugljem

V5-Cell™ filter gasova i mirisa pomoću adsorpcije na granulama aktivnog uglja eliminiše isparljive organske smeše (uzročnike mirisa) i ostale štetne hemikalije. 

Hemisorpcija pomoću peletizirane aktivne supstance

V5-Cell™ takođe ima i filter za hemisorpciju, koji sadrži peletiziranu aktivnu supstancu za uništavanja ostalih štetnih hemikalija kao što je formaldehid.

HyperHEPA filtracija

Nenadmašni IQAir HyperHepa filter eliminiše fine i ultra fine čestice, uključujući i bakterije, viruse i čestice iz procesa sagorevanja. 

Napomena: IQAir model HealthPro 100 ne poseduje V5-Cell filter.

Pogledajte ovaj kratki video da biste videli kako je tačno napravljena HealthPro serija uređaja, i kako proces prečišćavanja vazduha zaista funkcioniše.

Za sve dodatne informacije preporučujemo vam da pogledate ovu IQAir brošuru.

#1 izbor za osobe sa astmom ili alergijama

Već u prvom stepenu filtracije, kada vazduh prolazi kroz PreMax filter, Health Pro 250 uklanja sve alergene, polene, perut kućnih ljubimaca i spore buđi.

Organizacija PTPA (Parent Tested/Parent Approved) je izdala prestižni „Seal Of Approval“ za IQAir HealthPro seriju. U nizu priznanja IQAir HealthPro serija je #1 preporuka sajta AllergyBuyersClub.com.

IQAir HealthPro 250 prečistači vazduha se trenutno nalaze u ključnim bolnicama u Vuhanu od početka pandemije virusa COVID-19, a takođe od 2003. za vreme trajanja epidemije SARS virusa bolnice u Pekingu su opremljene IQAir uređajima za prečišćavanje vazduha sve do danas.

S ponosom ističemo da je BRAVUS d.o.o. jedini zastupnik i distributer za Srbiju ugledne švajcarske kompanije IQAir koja već preko 55 godina kreira rešenja za prečišćavanje vazduha.

Svaki kupac HealthPro prečistača vazduha dobija ručno potpisani Sertifikat Performansi koji garantuje da je uređaj testiran i da je vazduh nakon filtriranja bio 99.97% čistiji, ili više od toga.

Swiss made je mnogo više od nalepnice o samom poreklu robe.“

IQAir su najbolji prečistači vazduha na svetu, kreirani uz pomoć tehnologije koju je tim visokoedukovanih i obučenih specijalista usavršavao preko 55 godina, na obali švajcarskog jezera Constance.

Jednostavno upravljanje, laka prenosivost

 

IQAir HealthPro serija prečistača vazduha ima 6 brzina ventilatora i opciju programiranja automatskog rada uređaja pomoću tajmera. Inteligentno praćenje životnog veka filtera precizno predviđa kada treba zameniti filtere, što se prikazuje na displeju uređaja.

Daljinski upravljač dodatno olakšava upravljanje vašim HealthPro uređajem, pomoću njega možete podešavati brzinu ventilatora i programirati tajmer.

Ugrađena ručica i točkići omogućavaju lako prenošenje HealthPro uređaja po kući, i njegovu upotrebu u prostoriji u kojoj boravite.

Naruči svoj svoj IQAir prečistač vazduha još danas.

Очисти

Ili nas kontaktirajte za sva dodatna pitanja

+381606026281

office@bravus.rs